Feb 9, 2012

Pistasjkrem!

 


"Grønt gøsj" som smaker himmelsk. På Babettes gjestebud under kvinnefestivalen som jeg var med på å arrangere, så serverte vi pistasjkrem med sitronolje og eplebiter til dessert. Og damene var jo helt over seg av begeistring! Gøy å gi dem en smaksopplevelse, det må jeg si! Hemmeligheten bak pistasjkremen er først og fremst kakaosmør og pistasjnøtter. Og så er det litt sukker, melkepulver ++. Det er kanskje ikke det man bør spise mest av, men jeg tror oppriktig at gleden over å spise denne søte delikatessen fra Sicilia veier opp for den evt skaden sukkeret gjør. 




Pistasjkremdip og frukt 




 


Du trenger pistasjkrem og olivenolje med sitron fra nærmeste O&CO butikk. Du blander ca 3 deler pistasjkrem og 1 del sitronolje. Eller, bland i så mye sitronolje du syns er godt; begynn med litt i en skål og smak deg frem. Så deler du opp frukt, f.eks epler, pærer, ananas. Druer er også godt! Lag til et herlig fruktfat, sett pistasjkremen i midten og dypp! Herlig herlig. Sommerstid er moreller og jordbær det beste man kan dyppe, og jeg kan nesten ikke vente!  


No comments:

Post a Comment